søndag den 25. februar 2024

Ideen om dig

 

 


 

Fakta: 

Forfatter: Robinne Lee Forlag: Sweetheart Ink (Baadsgaards Books) Årstal: 2023 Udgave: 1
 Sprog: Dansk   Sidetal: 457 Genre: Romance
Aldersgruppe: 14+ Eksemplar: Anmeldereksemplar

Resumé: 

Soléne tager hendes datter, og datterens veninder med til en koncert med et af de helt store boybands "August Moon".

Egentlig skulle hun ikke have været med, men hendes eks-mand var blevet forhindret. Han havde købt billetterne inkl. "Meet´n´Greet" til de unge piger, og Soléne så sig nu tvunget til først at overvære en stor flok skrigende teenagetøser under deres meet´n´greet, og efterfølgende forsætte med at lytte til de skrigende tøser under "August Moons" koncert. 

Da fyrene fra "August Moon" kommer ind, får Soléne øje på en af medlemmerne, som hun opdater står og kigger på hende ganske betaget. 

Hun føler sig betaget af ham, men tænker at det aldrig ville kunne gå mellem dem, da hun er 39år gammel, og han er blot 20, og samtidig en verdensberømt sanger.

Anmeldelse:

Der er ingen tvivl om at Robinne Le er en fantastisk forfatter. Hun skriver medrivende og fastholdende. Man kan bogen igennem mærke hendes egen interesse (og/eller enorme research) inden for kunst og kultur, samtidig med at hun kender til det at være kendt, og blive genkendt samt på sin vis jagtet i blandt andet medierne, og af fans. 

Men kommer igennem man følelser og tanker igennem bogen, især fra Solénes perspektiv. Soléne der på den en side nyder opmærksomheden fra den unge Hayes - og ikke mindst hans udholdenhed, men samtidig frygter hvad venner, familie og ikke mindst hele verden vil sige hvis deres forhold bliver opdaget.  

Man får lov til at følge Soléne og Hayes' ture i den store verden, og er også med på første parket når deres udfordringer for at forblive hemmelige opstår. Vi er også med når Solénes nærmeste opdager hvad der foregår. 

"Ideen om dig" er en super godt velskrevet fortælling om drømmen og oplevelsen i at omgås med de verdensberømte, og især også bagsiden af denne medalje. Den viser også hvilke tanker der kan være i at være i en forhold med så stor en aldersforskel - især når det er kvinden der er ældst, da jeg tror det kan være anderledes i den situation, og folk ser anderledes på det end de gør når det er manden der er ældst. 

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til "Ideen om dig" af Robinne Lee - den er uden tvivl en fantastisk romantisk læsning.
 

🌟🌟🌟🌟/6









Ingen kommentarer: