mandag den 20. februar 2023

(B)liv

 

 

 



Fakta: 

Forfatter: Cindy Malmberg Forlag: Baadsgaards Books Årstal: 2022 Udgave: 1
Sprog: Dansk   Sidetal: 133
Genre: Second Chance Romance Aldersgruppe: 13+ Eksemplar: Lånt

Resumé: 

At sidde på en cafe med en af sine bedste veninder - og så modtage en sms hvor hele verden falder sammen om en. En sms der fortæller at veninderne Sue og Lulus veninde Liv er blevet dræbt af en flugtbilist. Det kan slå benene væk og verden i stykker for en hver. Og det gør den bestemt også. 

Både Sue og Lulu er hårdt ramt, og en uge efter skal de mødes med Livs familie og øvrige venner i parken, hvor de skal fejre Livs liv, ikke begræde hendes død. 

Lulu, som vi følger ser hurtigt en tidligere kæreste, der ved slutningen af deres forhold sårede hende dybt. Han - Mike - vil derimod meget gerne forklare sig, og ikke mindst have Lulu tilbage. Men vil hun?

Anmeldelse:

Man kommer hurtigt alle ens følelser igennem, når man læser (B)liv. Der er glæde, sorg, lidenskab, bekymringer og hvad der ellers kan føles.

Det virker dog helt naturligt, mens man gennemgår Lulus liv i ugerne efter Livs død. Man er med på forreste række, mens hun drikker for meget, når hun er ked af det og ikke mindst når hun overvejer hvorvidt hun skal give Mike en chance til, eller om hun hellere skulle satse på den flotte William.

Man kan uden problemer sætte sig ind i mange af Lulus tanker, især når hun spekulere på Mike, kan hun stole på ham - vil han såre hende igen eller hører de 2 virkelig sammen. Hun giver ham forsøget, og på vej hjem fra deres date, ender de i en bilulykke.
Historien er så flyende og så spændende, der er masser af følelser, af det hele, og ikke mindst de fastholdende små overraskelser der kommer. Den kunne sagtens være længere, hvor man kan læse mere om hvad der sker mellem Mike og Lulu. 

Cindy Malmberg skriver rigtig fængende, at selv mig der normalt ikke læser denne genre, gerne vil læse mere, og udforske flere bøger i Romance-stilen, og ikke mindst læse mere af Cindys (kommende) bøger.

Giv dig selv den fornøjelse at læse (B)Liv - dine inderste følelser vil elske dig for det.


🌟🌟🌟🌟🌟/6