tirsdag den 27. februar 2024

Den Røde jord

 


 

Fakta: 

Forfatter: Hanne Rump Forlag: Sweetheart Ink (Baadsgaards Books) Årstal: 2022 Udgave: 1
 Sprog: Dansk   Sidetal: 323 Genre: Romance
Aldersgruppe: 14+ Eksemplar: Anmeldereksemplar

Resumé: 

Christines bedste veninde Shirley, fra USA, kommer på besøg. Shirley er kommet efter Christine riende til hende, i forbindelse med at hun havde modtaget et brev fra John. 

Da Christine i 1959 blev gift med hendes mand Arthur, flyttede de til Rhodesia, Afrika, i forbindelse med hans arbejde som diplomat. Her møder Christine hurtigt Shirley, som bliver vigtig for hende i hendes afrikanske tid. Hun ,øder også John, som de næste mange år får en stor betydning for Christine. 

Til diverse fester ligner Shirley og Arthur det perfekte par, men bag facaden sker dr mange andre ting, som ingen kender til. Efter nogle år i Afrika, flytter de til Paris, hvor Christine skal forsøge at finde sig hjemme, samtidig med at hun skal passe sine to sønner. I Paris er de tættere på familien i London, men Christine har ikke megen kontakt til dem, da Arthur ikke ønsker det. 

Shirley får hele Christines historie. En historie hun ellers har haft holdt hemmelig siden hendes bryllup tilbage i 1959.

Men hvorfor først nu - efter alle disse år - og hvilken betydning har det uåbnet brev fra John betydet for hendes pludselige afsløring?

Anmeldelse:

Endnu engang har Hanne Rump skrevet en historie der er så fængende og så tankevækkende at man ikke kan lægge bogen fra sig, da man lige skal vide hvad der nu sker i Christines forhistorie i hendes ægteskab med Arthur.

Endnu en historie der sætter tankerne i gang, og man foruden kærlighed, lykke og glæde, også på en måde får hadet at føle. Tanken om at kinder den gang - og desværre formentligt nogen steder stadig - kan være så underlagt mandens virke, er skræmmende. Mange ved det sker - men når man ser det skrevet ned gør bare noget. 

Det var svært at beskrive hvilke følelser der gik gennem mig, mens jeg læste - da jeg egentlig tror at jeg endte med at komme igennem stort set alle de følelser min krop inderholder. 

"Den Røde Jord" er 2. bog i serien "Kærlighedens Bånd", men alle bøger kan læses selvstændigt. 

Mine varmeste og bedste anbefalinger gives til Hanne Rum og "Den Røde Jord". Læs den - du vil bestemt ikke fortryde det.
 

🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6









Ingen kommentarer: