mandag den 29. maj 2023

Min verden vælter - Hjertesprog 1

 

 

 



Fakta: 

Forfatter: Britt Bøg Forlag: Baadsgaards Books Årstal: 2021 Udgave: 1
Org. Sprog: Dansk Sprog:  Sidetal: 308
Genre: Romance Aldersgruppe: 16+ Eksemplar:   Anmeldereksemplar   

Resumé: 

Tag på en af Danmarks mange sommerfestivaler, og mød din eneste ene. Hvem håber ikke for det. Det er lige præcis hvad der skete for Anja og Theis, der mødes i baren på en af de mange festivaler.
Inden længe, står de overfor hinanden, og siger deres ja. 

Sammen skal de få det nye liv til at hænge sammen, og drømmende er der nok af. Masser af oplevelser, børn,  fantasier og ikke mindst hinanden. 

De får også deres kampe, som et hvilket som helst andet par, og ikke mindst nogle ting, der virkelig skal snakkes igennem - og der skal arbejdes på tilgivelse fra den ene mere end den anden. 

Kan deres ægteskab overleve det?

Anmeldelse:

Britt Bøg har skrevet "Min verden vælter" som hendes debut romance-roman. Mens man læser, får man en fornemmelse for at hun altid har skrevet, da bogen er rigtig velskrevet, og ikke mindst fængende. 

Man sætter sig hurtigt ind i det, at møde den eneste ene, når man er ude på en festival, og kan sagtens se det ske for en selv (hvis man altså tager afsted i første omgang). 

Man følger Anja og Theis, fra det øjeblik hvor de mødes med præsten Kim, forud for deres vielse, og så frem til deres første bryllupsdag et år senere. Et år der byder på lidt af hvert, både op og nedture for dem begge. Også et år hvor de begge skal lærer, at have det hele fælles, og også kommunikation, hvilket ikke altid er lige nemt 

Britt Bøg, skriver som nævnt fængende, Og man kan hele bogen igennem føle hendes passion for at skrive. Man bliver hurtigt fanget af bogen, og historien - måske fordi det kan føles så nærliggende og så "normalt" det de skal igennem. Noget man hører om ofte, og for mange noget som de - desværre - oplever. Anja og Theis bliver personliggjort på en måde, og man føler sig hurtigt en af vennerne, der er med på sidelinjen. 

Jeg vil helt sikkert give mine varmeste anbefalinger til at læse denne bog. Og jeg ser allerede frem til den næste bog i denne serie, og også andre bøger fra den debuterende forfatter.


🌟🌟🌟🌟🌟/6






Ingen kommentarer: