mandag den 26. august 2024

Et øjeblik med dig - Dianekær 1

 

 


Fakta: 

Forfatter: C. G. Valentin Forlag: Sweetheart Ink Årstal: 2024 Udgave: 1
 Sprog: Dansk   Sidetal: 342  Genre: Romance
Aldersgruppe: 14+ Eksemplar: Anmeldereksemplar

Resumé: 

Kathrine er blevet enlig mor til Sally efter hende og Martin valgte at gå hver til sit.
Hendes veninde overtaler Kathrine til at downloade en dating-app, så hun kan komme videre. Herop møder hun hendes gamle kæreste fra folkeskolen -Mark. En fyr hun ikke lige afsluttede det med på den mest venlige måde. 

Sammen får de dog snakket om tingene, og derved starter op på et forhold. Men Mark ved man ikke altid hvor man har - og da han pludselig giver besked om at hendes datter er en "partypooper", stoppede deres forhold - eller gjorde det nu også det?

Samtidig har Kathrines lillesøster Hannah problemer i skolen, og bruger derudover meget tid med hendes 10 år ældre karatetræner, hvilket ikke lige falder i god jord hos hverken deres forældre, eller hos Kathrine, indtil den dag hun møder Sebastian. 

Dette bliver et forhold som gør at hun kommer videre fra Mark, men trods deres forhold starter stærkt - så er det ikke ikke uden kamp, tårer og styrke deres forhold udvikler sig med tiden.

Anmeldelse:

"Et øjeblik med dig" er skrevet af C. G. Valentin, og hun har en evne til at fastholde en læser - også selvom læseren måske lige til at starte med er i tvivl - så bliver man alligevel fanget.
 
Lige i starten af bogen havde jeg lidt fastholdelsesproblemer - mest af alt fordi jeg ikke lige er så vild med Mark, og med at Kathrine går "tilbage til en fuser" - men så skal jeg da love for at jeg endte med at hænge fast i den, og nu kan jeg ikke rigtig vente til til en 2er - hvis denne kommer en dag.  

Men bliver som læser revet rundt i samtlige følelser igennem bogen, glæde, frustrationer, seksuelle, kærlighed, savn, smerte og sorg. Man kan ikke undslippe en eneste af følelserne, og det skal man heller ikke, da det jo er en del af historien. 

Skønt det er en romance, kan jeg godt lide at den måske ikke helt slutter så lykkelig og romantisk, som man bogen igennem håber den gør - skønt jeg må indrømme at jeg ikke lige bryder mig om hvad der sker i slutningen, men jeg tænker det er en vigtig slutning for en eventuel 2er i serien. 

Jeg vil i hvert fald give mine bedste anbefalinger til "Et øjeblik med dig" af C. G. Valentin, og vil opfordre alle til at læse den.
Trods ikke alle følelser er en dans på den lyserøde sky - er historien det værd.

 🌟🌟🌟🌟🌟/6











Ingen kommentarer: