mandag den 27. maj 2024

Hjertets vilje - Big Point 3

 

                                                                                Fakta: 

Forfatter: Kis Baadsgaard Forlag: Sweetheart Ink Årstal: 2023 Udgave: 1
 Sprog: Dansk    Sidetal: 313
Genre: Romance Aldersgruppe: 15+ Eksemplar:  Anmeldereksemplar

Resumé: 

Der er ikke meget pige over Dylan. hun finder sig bedst tilpas i hendes jeans, cowboy-støvler og hat. Samtidig er der intet i cerden der er bedre end at rejse rundt med hendes skønne enmandshest, og deltage i nationale rodeo- og barrelrunkonkurrencer.
Eller næsten intet bedre.

Der er nemlig lige Big Point - hendes hjemby - og også byen dyrlæge Nathan som hun er vokset op med. Dylan har nemlig altid kigget langt efter Nathan, men samtidig måtte erkende at han ikke er interesseret i hende - især da han fortalte at han var blevet gift og ventede barn med en anden. 

Nathan har også altid set Dylan som en lille veninde, men en som han har været utrolig tæt med. Han savner hende meget, nu hvor hun rejser sådan rundt - og især efter han er blevet skilt igen. Den besked her han ikke fået givet Dylan, da hun ikke har ville snakke med ham siden han fortalte at han var gift.

En ulykke betyder dog at Dylan er nød til at kontakte Nathan, og ikke mindst tage hjem til Big Point. Nu finder hun ud af at Nathan er blevet skilt - men har det længere noget at sige? hvorfor har han ikke fortalt hende det. Og når Nathan laver noget lort til en byfest - er Dylan så i stand til at tilgive?

Anmeldelse:

Kis Baadsgaard er kommet med endnu en lækkerbisken om den lille by Big Point beliggende i Montana. 

I denne historie følger man primært Dylan, og hendes kamp både for at blive væk fra Big Point, men også hende savn er at mangle byen og dens indbyggere. Især hendes følelser for den uopnåelige Nathan fylder i bogen, men har samtidig været med til at gøre Dylan til den kvinde hun er blevet. 

Hun har sin hest, som hun konkurrer med, og det fylder hendes liv det meste ud, lige indtil en ulykke. 
Det er lækkert at læse den måde Kis skriver på. Man er ikke bare en der læser om Dylan, Nathan og de andre beboere i byen, men man er en del af dem. Men ender med at sidde som en gæst på dineren, og som en flue på væggene hjemme hos de forskellige personer. Det er en fantastisk følelse at nærmest føle sig med i bogen.

Man ender med at blive helt afhængig af Big Point, og ville ønske at det vil være muligt at rejse til byen, og besøge de forskellige indbyggere, kun for at opdage at de opfører sig præcist som beskrevet af Kis.

Man kommer omkring det hele - Der er twists, sex, kærlighed, ulykker, had og skænderier. Lidt til hele følelsesregistret.

"Hjertes Vilje" er 3 del af Kis Baadsgaards serie om Montanta-byen Big Point, men den kan læses selvstændigt.

🌟🌟🌟🌟🌟/6








Ingen kommentarer: