onsdag den 2. november 2022

Ildstenenes Hemmelighed

 


Fakta: 

Forfatter: Tabita Aundal  Forlag: Forfatterskabet.dk Årstal: 2020 Udgave: 1
Sprog: Dansk   Sidetal: 427
Genre: Fantasy,  Aldersgruppe: 13+ Eksemplar: Lånt udgave

Resumé: 

Jorden og menneskerne er i virkeligheden indhyllet af tykke tåger. Den virkelige verden, er der kun et fåtal af jordens indbyggere der faktisk kender til. Hele universets hovedstad er Castra, og de har en masse agenter og royale krigere der beskytter jorden fra de onde på planteten Tansa.

I bogen følger man 4 gymnasieelever fra Hellerup, der alle bliver udvalgt som agenter for den virkelige verden, bliver trænet af Barkela der er royal. Undervejs bliver de alle testet på forskellige måder.

Anmeldelse:

Det er en fantastisk bog, med en god rød tråd hele vejen igennem. Man kommer ind på alle de 4 teenagere i bogen på hver sin måde, og man ser også historierne og oplevelserne fra forskellige synsvinkler.
Tabital Aundal formår at skifte mellem de forskellige hovedpersoner, uden at det bliver for uoverskueligt og indviklet.

Jeg kan rigtig godt lide at der er en bogliste bagerst i bogen. Det giver en mulighed for lige at tjekke op på hvad for eks. Kotoika er eller hvad Tansa nu er for noget. 

Man får på nogle punkter virkelig lyst at rejse ud i universet, for at se om der ikke er mere at se - velvidende at man skal være en udvalgt agent for at kunne se Castra, Barkela og alle de royale krigere. 

Jeg håber virkerlig at der i fremtiden er planer for endnu flere missioner for de 4 unge mennesker, så man får mulighed for at komme ud i verdenen og til den diamantklædte Castra endnu engang.

 Tænk hvis det hele var ægte....


🌟🌟🌟🌟🌟/6

Ingen kommentarer: