fredag den 18. november 2022

Blodbad på Bornholm

 

 


Fakta: 

Forfatter: Søren og Morten Ellemose Illustreret af: Sanne Wolff Forlag: Forfatterskabet.dk
Årstal: 2022 Udgave: 1 Sprog: Dansk   Sidetal: 177
Genre: Fantasy Aldersgruppe: 14+ Eksemplar: Anmeldereksemplar 

Resumé: 

Forestil dig at du er turist på Bornholm. Ikke at du egentlig gider at tage derhen, men du bliver tvunget fordi du lige har lavet lidt ballade derhjemme. Så familien sender dig til din faster på Bornholm alt i mens de tager ned i varmen sydpå. 

Forstil dig så at allerede inden du ankommer, er der begyndt at ske forskellige ting på øen, som du jo af gode grunde ikke ved noget om... før båden kommer til havn og skal til at lægge til. 

Alt det og meget mere sker der på Bornholm, i det helt store blodbad, hvor kun et få-tal slipper fra øen i live - eller gør de?


Anmeldelse:

Lige på og hårdt - sådan starter Blodbad på Bornholm - eller i hvert fald næsten. Der er ikke langt fra bogens start til de første zombier optræder mellem linjerne. Man får en god introduktion til de forskellige hovedpersoner, som derudover også kort bliver præsteret inden man går i gang med første kapitel. 

Søren og Morten Ellemose skriver på en behagelig og fængende måde. Man bliver bidt af historien, og tager gerne en side eller 2 mere, selvom man egentlig ikke har tiden til det. Den er ikke svær at læse, og kapitlerne er korte. Illustrationerne i bogen lavet af Sanne Wolff er rigtig gode, og tilsvarende til hvad man læser, hvilket lige givet et ekstra stød til fantasien så man ikke er i tvivl hvad billederne i hovedet allerede er i gang med at vise.

Jeg kan helt klart anbefale Blodbad på Bornholm, og selv venter jeg i spænding på den næste bog i serien der hedder "Ligpest på Langeland"


🌟🌟🌟🌟🌟/6


Ingen kommentarer: