onsdag den 9. august 2023

Lord Draysons fald - Tanglewood 1

 

 

 


Fakta: 

Forfatter: Rachael Anderson Forlag: Baadsgaards Books Årstal: 2023 Udgave: 1
Org. Sprog: Engelsk Sprog: Dansk   Oversætter:  Signe Thomsen Sidetal: 349
Genre: Romance Aldersgruppe: 14+ Eksemplar: Anmeldereksemplar

Resumé: 

At bo i en tjenestebolig, som en venlig Lord har lejet til Lucille "Lucy" Beresford og hendes mor, da Mr. Beresford pludselig blev syg og døde, er ganske rart, da det giver stabilitet.

En regnfuld aften, mens Lucy er alene hjemme med hendes husholderske, banker det i midlertidig på døren. Det viser sig at den tidligere Lord Drayson, som har lejet huset til Lucy og hendes mor, er gået bort, og nu står hans søn - den nye Lord Drayson, og vil have dem til at flytte, da han ønsker at sælge palæet Tanglewood, som tjenesteboligen tilhører.

Lucys husholderske finder dog i midlertidig Lord Drayson liggende på den kolde jord, med et slag i hovedet, efter han i det dårlige vejr er røget af hesten. De får ham slæbt hjem til boligen, og så går Lucy ellers igang med at snyde Lorden, så han tror han faktisk at ansat af Lucy og er hendes tjener, da han som led i hans fald, har mistet hukommelsen, og derved ikke hvem hvem han er.

Mens Lucy og Lorden bliver tættere og et venskab bliver skabt, bliver det dog svære for Lucy at forsætte med at holde Lorden hen med hvem han rigtig er.

Kommer hans hukommelse tilbage - og hvis den gør, hvornår? Ender Lucy med at afslører sig selv og hvad skal der ske med både hende og hendes mor.

Anmeldelse:

Allerede fra starten af bogen, var jeg solgt. Der er så meget humor, skønt man jo helst ikke skal leve på en løgn. Men den humor der er, er så passenede og man føler sig næsten som en del af en Jane Austen fortælling. Man er tilbage til "gammel tid", hvor mænd og kvinder ikke måtte være alene sammen, medmindre de var gift. En tid hvor manden skulle gør kur til damen, forud for kendskab og kærlighed.

Rachael Anderson skriver så flydende og så godt, at bogen tryllebinder en fra starten. Man er ikke i tvivl om den følelse som Lucy sidder med, fordi hun har lovet hendes forældre aldrig at lyve, men hun trodser dem ved at lyve over for Lord Drayson. 

En bedrift som hun bestemt ikke har det godt med, men samtidig vil hun heller ikke rigtig afsløre sig selv, i frygten for hvordan han vil tage det, og ikke mindst hvad der skal ske med dem, hvis de bliver smidt ud. 

Der er godt af det hele - Drama, Kærlighed, Gråd, Sorg og så meget andet. Alle følelser kommer godt på spil og det sker på de rigtige tidspunker. 

Jeg har bestemt planer om at skulle læse andre bøger i Tanglewood-serien, når disse kommer, da det vil blive en stor fornøjelse at følge Lucys kommende gerninger.

Jeg vil i hvert fald anbefale bogen, til en hver der er vild med en god romancebog fyldt med lidt af det hele.

🌟🌟🌟🌟🌟/6







Ingen kommentarer:

Send en kommentar