søndag den 23. oktober 2022

Indhenter

 


Fakta: 

Forfatter: Morten Buschmann Forlag: Mellemgaard Årstal: 2013 Udgave: 1
Sprog: Dansk   Sidetal: 490
Genre: Krimi Aldersgruppe: 15+ Eksemplar: Bibliotekslånt

Resumé: 


 Hvis du vil læse om hvordan det  foregik inde bag de lukkede døre hos blandt andet Politiet og ved Politikerne under muhammedkrisen, så skal du læse Indhenter.

Bogen handler om en snigskytte der under muhammedkrisen vælger at sagen omkring junkier i Danmark i egen hånd, og stille og roligt begynde at udrydde det problem. Så har danskerne i det mindste dem at bekymre sig om. 

Mens kærlighedslivet er begyndt at kører på skinner, begynder alle at forsøge at finde snigskytten. Selv hans nye kæreste, Annesofie, der er politianklager, er med til at jagte snigskytten.


Anmeldelse:

Jeg indrømmer det gerne - jeg har ikke rigtig læst en krimi før, men jeg valgte at kaste mig over denne udfordring alligevel, for at se om genren er noget for mig i det lange løb.

Morten Buschmann skriver flydende og detaljeret, og man får en masse informationer med på ingen tid. Der er en rød tråd hele vejen igennem bogen, og man sidder efterfølgende med en følelse om at have fået lært en hel masse, om hvordan den danske stats politi og politikker arbejder, når befolkningen ikke lige ser det.

 Jeg er super fan af at Morten Buschmann har brugt virkelige hændelser til at skrive hans bog omkring. Man skal dog lige huske, at der også er en del fiktion i bogen også. Men det at der var taget udgangspunkt i de virkelige hændelser, var med til at få mig til at læse bogen. 

Jeg bliver nok aldrig den store krimilæser, men er man til krimi, vil jeg anbefale at tage fat i Indhenter, og læse den. Den er helt klart et godt valg. 


🌟🌟🌟🌟/6

Ingen kommentarer:

Send en kommentar