fredag den 3. marts 2023

Det har altid været dig

 

 


Fakta: 

Forfatter: Layla Hagen Forlag: Baadsgaards Books Årstal: 2022 Udgave: 1
Org. Sprog: Engelsk Sprog: Dansk   Oversætter: Dina Kjøng Sjöblom Sidetal: 421
Genre: Romance Aldersgruppe: 13+ Eksemplar: Lånt

Resumé: 

Det at bygge sin virksomhed op fra bunden, mod alle odds - og ikke mindst sin fars negative omtale inden for samme branche, er ingen udfordring for Hunter. Der er nemlig ingen udfordringer som Hunter ikke kan klare - lige indtil han får en mail fra udlændingestyrelsen, der oplyser ham at hans opholdstilladelse ikke bliver fornyet.

Hans bedste ven gennem de sidste 15 år - Josie, gør alt hvad hun kan for at hjælpe med en løsning for Hunter. Hun er nemlig advokat, og har gennem hendes arbejde et stort netværk. 

Sammen finder de ud af at den nemmeste løsning, er at blive gift. Det giver nemlig en automatisk opholdstilladelse. Men hvad siger familien til det, og ikke mindst godtager udlændingestyrelsen et hastebryllup mellem 2 venner? 

Og kan man overhovedet være gift uden at være i et forhold. Alt sammen kan man læse om i "Det har altid været dig" af Layla Hagen.

Anmeldelse:

Da jeg startede med at læse i "Det har altid været dig", var min først tanke at den mindede utroligt meget om filmen "The Proposal". Derefter tænkte jeg, at denne bog, kommer til at føles lang, da man allerede meget hurtigt i bogen, kommer i gang med grundhandlingen. 

Jeg blev dog hurtigt gjort til skamme. Ja, den trækker tråde til filmen, og selvom jeg en enkelt gang eller 2 følte at der var nogle "scener" i bogen, som kunne føles lidt lange - selvom jeg ikke kan sætte finger på hvor det er - så er der ingen tvivl om at man skal sætte sig ned og læse bogen.

At læse om hvordan Hunter - ham der kan alt - alligevel er småbange for de ting der kan få ham til at miste kontrollen. Og om Josie der pludselig må se sin verden vende op og ned på ingen tid.
Det at være (små)forelsket i sin bedste ven/veninde, er nok noget mange kender til, men hvordan sætter man grænserne, og hvad sker der med venskabet hvis de grænser pludselige bliver visket ud. Det måske en situation de fleste har stået i, og derved giver historien om Hunter og Josie noget som man nemt kan forholde sig til - om ikke andet så hvis man (for nogen) lige ser bort fra et muligt ægteskab.

Layla Hagen har skrevet på et flyende og fængende sprog, og det at man følger historien både fra Hunter og fra Josies side, giver bare endnu mere indblik i deres liv, og deres følelser. Følelser omkring deres venskab, hele situationen, seksuel tiltrækning og ikke mindst deres tanker omkring fremtiden. 

Der er næsten ikke den følelse man ikke rammer mens man læser "Det har altid været dig", hvilket helt klart er et stort plus for hele historien. Det er en forrygende fængende bog, og personligt kan jeg ikke vente med at læse hvad Layla Hagen ellers har skrevet. Ikke mindst den næste i serien, som omhandler en af Hunters fætre - nemlig historien om Ryker "Blot et enkelt kys".

Hvem ville ikke ønske en rig sexet mand, der opfylder alle ens drømme og fantasier- til hverdag og på ekstravagante overraskelsesferier - og som samtidig er ens bedste ven.


🌟🌟🌟🌟🌟/6




Ingen kommentarer: