fredag den 31. maj 2024

Den Gule Rose

 

 

Fakta: 

Forfatter: Hanne Rump Forlag: Sweetheart Ink Årstal: 2023 Udgave: 1
 Sprog: Dansk   Sidetal: 305 Genre: Romance
Aldersgruppe: 14+ Eksemplar: Anmeldereksemplar

Resumé: 

Eloise ved ikke helt hvor hun skal gøre af sig selv. hun kan ikke udstå hendes kommende svigersøn og hendes mand har ville lade sig skille.

For at gøre det værre, har hendes mor fortalt hende at hendes far ikke er hendes far. Så ikke alene er hun pludselig alene i hendes store hus, men hun føler heller ikke hun hører hjemme i de sociale kredse hun er vokset op i - og er en del af. Nu er jo hun jo blot en horeunge.

Hun ved ikke helt hvem hun selv er eller hvor hun hører til. Hun føler sig usikker, og yderst utilstrækkelig, er hun den hun er pga hendes "falske" far, hvor meget har han påvirket hendes opvækst. Hun var jo fars pige. Og vil hendes venner stadig kunne lidt hat være sammen med hende, når alle nyheder rammer London. Er de overhovedet hendes venner?

Ind fra sidelinjen kommer pludselig Bernhard. Den franske charmør der lever af at sælge og producere vin fra hans eget franske vinslot.

Kan Eloise finde sig selv - og finde u af hvem hun egentlig er og hvor kommer Bernhard lige ind i det billede. Kan han lide hende når det kommer til stykket eller er hun bare endnu et "hak i hans bælte"?

Anmeldelse:

Denne bog er 3. bind i serien om Kærlighedens bånd. Og man kommer ind på den yderst snobbet Eloise der er vokset op blandt Londons fineste.
 
Hendes liv bliver pludselig vendt fuldstændig op og ned på - og det giver os muligheden for at lærer Eloise at kende bedre. Indtil videre kender vi hende blot som Josefines mor, og Christines stædige datter. Men i hendes egen historie kommer vi pludselig ind på livet af hende, og lærer mere om hvorfor hun er så stædig, og så svær at komme ind på livet af. 
 
Man opdager der faktisk er en menneske bag facaden. En med følelser, en der ikke helt ved hvad hun skal stille op med sig selv, da tæppet rives væk under hende. 
 
Det at have en facade oppe, kender langt de fleste, at tage en form for mur eller maske på når man bevæger sig ud af hoveddøren hjemme - hvad end man skal. Personligt er jeg (desværre) blevet mester i disse facader, og det er de færreste der virkelig kommer ind og ved hvem jeg faktisk er
 
Jeg er vild med den måde Hanne skriver på. Hun skriver ufattelig virkelighedstro - som har hun begået sig i de fine kredse i England, man bliver hurtigt fanget af historien og føler sig med et som en del af familie og/eller omgangskredsen.

"Den Gule Rose" er 3. bog i serien "Kærlighedens Bånd", men alle bøger kan læses selvstændigt. 

Mine varmeste og bedste anbefalinger gives til Hanne Rum og "Den Gule Rose". Dit hjerte vil ikke lade dig fortryde det.

🌟🌟🌟🌟🌟/6











Ingen kommentarer:

Send en kommentar