søndag den 26. november 2023

Mystikernes Mærke

 

 

 
Fakta: 

Forfatter: William Goshawk Forlag: Forfatterskabet.dk Årstal: 2020 Udgave: 1
Sprog: Dansk   Sidetal: 189
Genre: Fantasy, YA Fantasy Aldersgruppe: 11+ Eksemplar: Anmeldereksemplar

Resumé: 

Forestil dig at der sker en masse underslige ting omkring dig. Så som at væggene på din skole, pludselig forsvandt omkring dig, mens du blot ville lægge dine bøger i dit skab. 

At det næste du vidste, var at din mor tog dog med ud til en specialskole - eller en anstalt, hvor forstanderinden, ved din første overnatning forvandler sig til en fæl slange der angriber dig, og alle andre på skolen. 

Forstil dig at du så dernæst vinder hjem til din lejlighed i London, kun for at opdage at din mor er stukket af, og du nu er helt alene. 

Alt dette skete for Sawyer Stange. Da han efterfølgende render alene rundt midt i London, begynder hans halskæde at hove ham i en bestemt retning, og derved opfører sig mærkeligt. Og pludselig står han foran en ukendt bygning, og derefter begynder alt at forandre sig. 

Sawyer finder ud af at han er magisk - nærmere betegnet en Mystiker. Og mystikerne er i krig mod Okkultisterne. Men hvorfor? Hvem kan vinde ? og hvad er Sawyers rolle i denne krig?

Anmeldelse:

P.N. "Mystikernes Mærke" er skrevet af William Goshawk, og det er hans debut. "Mystikernes Mærke" er yderst velskrevet, og måden William har skrevet på, er ganske medrivende. 

Man er med på første række når Sawyers skole forsvinder, Anstalten bliver angrebet, og ikke mindst da han opdater at hele hans liv er en stor løgn, og at han har evner han ikke anede han havde. 

Man sidder helt ude på skolekanten, mens man følger Sawyers udvikling både socialt, og magisk, og ikke de udfordringer og udfordringer som han sendes på, sammen med hans nye ven Marco.
 
Jeg kan helt klart anbefale at læse "Mystikernes Mærke", hvis man vil have lidt mystik, og magisk til sin fantasi. Bogen er forholdsvis letlæselig og kan derfor nemt læses af de mindre rutinerede og også af garvede læsere. 
 


🌟🌟🌟🌟/6







Ingen kommentarer:

Send en kommentar