søndag den 14. maj 2023

Du ejer mit hjerte - Kærlighedens melodi 1

 

 

 


Fakta: 

Forfatter: Helle Renée Chapman Forlag: Baadsgaards Books Årstal: 2023 Udgave: 1
Org. Sprog: Dansk Sprog:  Sidetal: 372
Genre: Romance Aldersgruppe: 16+ Eksemplar:   Anmeldereksemplar   

Resumé: 

At finde den eneste ene er aldrig nemt. Hvis man så samtidig tidligere har været i et forhold, der har sat negative spor, så gør det ikke søgen efter nyt nemmere. For man vil jo også gerne beskytte sit hjerte. 

Den rigtige kvinde af udseende, alder og interesser dukker op for øjnene af Simon, mens han kigger på en datingtingside. Han finder samtidig ud af, at denne kvinde - Julia - kommer på et diskotek, hvorpå hans tidligere har været DJ. Han kender derfor ejerne godt, og får hurtigt en midlertidig DJ-tjans. Og så sætter søgen ind på den unge dame, som han allerede første aften faktisk render ind i. 

Efter et par ugers flirten, begynder forholdet for alvor mellem Simon og Julia, og de finder hurtigt ud af at det skal være dem sammen.Dog er det ikke helt uden udfordringer, da fortiden har det med at prikke til dem fra tid til anden, ligesom en ung teenager med et stort crush på Simon også spøger i deres forhold. 

Hvordan ender forholdet - kan de holde sammen?

Anmeldelse:

"Du ejer mit hjerte" er en debut romance-roman skrevet af Helle Renée Chapman. Når man læser den, skulle man dog ikke tro at det er hendes første bog hun har skrevet. Den er utrolig velskrevet, og man tager hurtigt den ene side efter den anden, mens man mærker romantikken brede sig i kroppen. 

Man følger Simon og Julia, og deres første periode af deres forhold, som udvikler sig utroligt hurtigt. Nok også hurtigere end jeg vil tro er muligt, men jeg er sikker på at det nok bare er fordi jeg er en anelse "kedelig" på det område. Simon og Julia springer ud i det med begge ben, efter få uger flirten over DJ-pulten, efterfulgt af et par dages sms'er. 

Allerede første nat, er godt gang i deres følelser, og tidlig søndag morgen, tillader Julia at Simon binder hende, og tager billeder af hende. Man kan som læser hurtigt mærke af Julia og Simon er de rette for hinanden, og man følger deres kamp for at finde ud af deres egne og hinandens følelser - for føler de nu også det samme, og er de enige om at tingene skal gå lidt hurtigt. 

Jeg kunne godt ærgrer mig lidt over at man i prologen for nogle oplysninger, som gør at man allerede kender til en hændelse, og man derfor på sin vis blot sidder og venter på at det sker.
Til gengæld er jeg vild med at der pludselig sker et twist, som man på sin vis ikke ligefrem har set komme, og det rusker lige lidt op i en. 

Jeg vil helt sikkert give mine varmeste anbefalinger til at læse denne bog. Og jeg ser frem til flere bøger fra den debuterende forfatter.


🌟🌟🌟🌟🌟/6





Ingen kommentarer:

Send en kommentar